ΑΙΘΟΥΣΑ

Αλκυονίδες

Μια αίθουσα άριστα εξοπλισμένη, για κάθε κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση, με τζάκι, χώρο υποδοχής, bar και δυνατότητα συνδυασμού με τον εξωτερικό χώρο. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι έχουν θέα στην πισίνα, τον κήπο και το καταπράσινο τοπίο, αποπνέοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πισίνα

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, ο εξωτερικός χώρος της πισίνας με θέα το επιβλητικό τοπίο της περιοχής, με bar, bbq και ειδικά διαμορφωμένη πίστα, αποτελεί ιδανική επιλογή για μία αξέχαστη εκδήλωση μέχρι και 2000 ατόμων.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Methexis

Στον οκταγωνικό αμφιθεατρικό χώρο που σχηματίζει η συγκεκριμένοι αίθουσα, οι φίλοι του κρασιού μπορούν να μυηθούν στην τέχνη της γευσιγνωσίας και της γευστικής αρμονίας δοκιμάζοντας τα εκλεκτά κρασιά μας. Εδώ μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικά workshops, επιδείξεις μόδας και πάρτυ.

Το επιβλητικό πέτρινο υπόγειο, γύρω από την αίθουσα, φιλοξενεί επίσης μια συλλογή φιαλών από παλαιότερες σοδειές των κρασιών μας και το εκθετήριο μοναδικών, ζωγραφιστών φιαλών magnum.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Αδριανή

Ιδανικός χώρος για εταιρίες που θέλουν να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία σε στελέχη, πελάτες ή συνεργάτες, συνδυάζοντας την εργασία με μία όμορφη μέρα στο Κτήμα, μια γευσιγνωσία ή ένα ξεχωριστό γεύμα στο φιλόξενο περιβάλλον μας.

Με δύο υπερσύγχρονες αίθουσες 415 m2 και 317 m2, βοηθητικούς χώρους, παράπλευρο χώρο καθιστικού με τζάκι, φουαγέ για γραμματειακή υποστήριξη και υποδοχή και χώρους διαλλείματος και φαγητού, μπορούμε εγγυημένα να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Κίονες

Με το στοιχείο της πέτρας και της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής να κυριαρχεί, δίπλα στα κελάρια, και ευέλικτη για ιδιαίτερες εκδηλώσεις, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, σας περιμένει μια ξεχωριστή αίθουσα 200 τ.μ. όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε οποιοδήποτε κοινωνικό ή εταιρικό event έως 100 ατόμων.

ΑΙΘΟΥΣΑ

VIP Cigar

Στην υπέροχη, πολυτελή, αρμονικά επιπλωμένη, «VIP Cigar» αίθουσα της Οινότριας Γης Κώστα Λαζαρίδη, θα γευτείτε ένα καταπληκτικό menu degustation, μια μοναδική γαστρονομική απόλαυση συνδυασμένη με παλαιωμένους οίνους του κτήματος.

Το πέτρινο τζάκι, το οποίο βρίσκεται σε ιδιαίτερη θέση μέσα στην αίθουσα θα σας χαρίσει με την ζωηρή φωτιά του ώρες θαλπωρής και χαλάρωσης σε ατμόσφαιρα πραγματικού αρχοντικού.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Τσιπουράδικο Ηδωνικό

Απολαύστε ένα τσιπουράκι και συνδυάστε το με τους μοναδικούς μεζέδες του Catering Οινότρια Γη. Ένας ζεστός, και φωτεινός χώρος με ξυλόφουρνο, για να σιγοψήσετε το αρνάκι στην γάστρα και να δοκιμάσετε τα εκλεκτά αποστάγματα του Κτήματος.

ΤΟΠΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Εκκλησία

Ο ιερός λιθόκτιστος ναός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης που ανήκει στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής μπορεί πλέον να τελεί μυστήρια γάμων και βαπτίσεων, γεγονός που ολοκληρώνει τις παροχές του Πολυχώρου της Οινότριας Γης, Κώστα Λαζαρίδη.