Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, με εξαιρετικές υποδομές φιλοξενίας, οι έμπειροι συνεργάτες μας σας περιμένουν για να οργανώσετε μαζί τη δική σας εκδήλωση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες...
KTIMA COSTA LAZARIDI - OINOTRIA GI - MOUSEIO OINOU - ORGANOSI EKDILOSEON

η πιο ομορφη μερα...

Ο Γάμος σας

Το μυστήριο μπορεί να τελεσθεί στο λιθόκτιστο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρίσκεται μέσα στο Κτήμα και ανήκει στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής του Καπανδριτίου. 
Μετά το μυστήριο, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα βρεθείτε στον χώρο της πισίνας, με θέα το καταπράσινο τοπίο της περιοχής, όπου θα απολαύσετε το δείπνο σας και τα διαλεγμένα κρασιά του Κτήματος, θα χορέψετε και θα διασκεδάσετε.
Για τους χειμερινούς μήνες, η αίθουσα Αλκυονίδες, με τις μεγάλες, ανοιγόμενες τζαμαρίες, δίπλα στην πισίνα, συνδυάζει αρμονικά την ομορφιά του εξωτερικού τοπίου με τη θαλπωρή του τζακιού και των στοιχείων από πέτρα.

Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν...

μια σημαντικη τελετη

Η Βάπτιση

Στο ίδιο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μπορεί να τελεσθεί και η βάπτιση. Ο χώρος γύρω από την πισίνα το καλοκαίρι, ή η αίθουσα Αλκυονίδες τον χειμώνα, θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας για να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί σας.

Για τα παιδιά, που έχουν την τιμητική τους αυτή τη μέρα, υπάρχει ένας ξεχωριστός παιδότοπος να τα περιμένει για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος...
LAZARIDIS-ATTIKI-PARTY

γιορταστε ενα σημαντικο γεγονος με...

Πάρτυ

Γενέθλια, επέτειοι και αρραβώνες μετατρέπονται σε αξέχαστη εμπειρία.

Μοιραστείτε τη χαρά σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

επαγγελματικες εκδηλωσεις

Συνέδρια - Σεμινάρια - Παρουσιάσεις

Μέσα σ’ ένα υπέροχο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ηρεμία και η υψηλή αισθητική, μπορείτε να οργανώσετε συνέδρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις, μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας.
Οι χώροι είναι λειτουργικά σχεδιασμένοι και διαθέτουν πρώτης ποιότητας εξοπλισμό, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η άνετη παρακολούθηση των εργασιών όσο και η χαλάρωση κατά τα διαλείμματα. Οι πολυάριθμες αίθουσες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ξεχωρίστε, με επαγγελματισμό!

Φιλοξενουμε

Εκθέσεις

Το Κτήμα Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη είναι ιδανικό για τη διοργάνωση και φιλοξενία εκθέσεων και παρουσιάσεων προϊόντων υψηλού κύρους, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα, μηχανήματα, καινοτόμα τρόφιμα κ.ά. Οι υποδομές, η έκταση και η προσβασιμότητα των χώρων του, αποτελούν τα μεγάλα πλεονεκτήματά του.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Catering – Υποστήριξη

Οι έμπειροι συνεργάτες μας βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας, για να συζητήσουν μαζί σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές οργανωμένων και αξιόπιστων catering, που θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας μοναδικές γευστικές απολαύσεις.