ΑΙΘΟΥΣΑ

Αλκυονίδες

Μια αίθουσα άριστα εξοπλισμένη, για κάθε κοινωνική κι επαγγελματική εκδήλωση, με τζάκι, χώρο υποδοχής, bar και δυνατότητα συνδυασμού της με τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και δείπνο στη βεράντα της. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι έχουν θέα στην πισίνα, τον κήπο και το φυσικό καταπράσινο περιβάλλον, αποπνέοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας.

ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πισίνα - Αμφιθέατρο, Εξωτερικοί Χώροι

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, ο εξωτερικός χώρος της πισίνας με θέα το επιβλητικό τοπίο της περιοχής, με bar, BBQ κι ειδικά διαμορφωμένη πίστα, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη εκδήλωση μέχρι και 2000 ατόμων. Για θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις προσφέρεται το υπαίθριο αμφιθέατρο 400 θέσεων.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Αδριανή

Ιδανικός χώρος για εταιρίες που θέλουν να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία σε στελέχη, πελάτες ή συνεργάτες, συνδυάζοντας την εργασία με μια όμορφη μέρα στο Κτήμα Οινότρια Γη, μια γευσιγνωσία ή ένα ξεχωριστό γεύμα στο φιλόξενο περιβάλλον μας.

Με δύο σύγχρονες αίθουσες συνολικού εμβαδού 750 m2, με ξεχωριστή είσοδο, φυσικό φως (κι επιλογή συσκότισης), με βοηθητικούς χώρους, καθιστικό με τζάκι, φουαγιέ για γραμματειακή υποστήριξη, γκαρνταρόμπα, χώρους διαλείμματος και φαγητού με επιλογές εσωτερικής αίθουσας, κήπου ή στεγασμένης βεράντας, μπορούμε εγγυημένα να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Wine Museum - Methexis

Στην οκταγωνική αμφιθεατρική αίθουσα στο επιβλητικό πέτρινο υπόγειο του Μουσείου Οίνου Κώστα Λαζαρίδη, οι φίλοι του κρασιού μπορούν να μυηθούν στην τέχνη της γευσιγνωσίας και της γευστικής αρμονίας δοκιμάζοντας τα εκλεκτά κρασιά μας. Εδώ μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικά workshops, επιδείξεις μόδας και πάρτυ.

Γύρω από την αίθουσα, φιλοξενείται μια συλλογή από παλαιότερες σοδειές των κρασιών μας και το εκθετήριο μοναδικά ζωγραφιστών φιαλών magnum και double magnum.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Κίονες

Μια ξεχωριστή αίθουσα 200 τ.μ., που κοσμείται με έργα τέχνης, με το στοιχείο της πέτρας να κυριαρχεί, δίπλα στα κελάρια της Οινότριας Γης, σας περιμένει για οποιοδήποτε κοινωνικό ή εταιρικό event. Την προτείνουμε ειδικά για τους χειμερινούς μήνες και για ατμοσφαιρικές εκδηλώσεις.

Επικοινωνεί με τις αίθουσες Vip Cigar, Μυσταγωγία και διαθέτει φουαγιέ με δερμάτινους καναπέδες.

ΑΙΘΟΥΣΑ

VIP Cigar Room

Στη συνέχεια της υπόγειας κάβας με τα γαλλικά δρύινα βαρέλια που φιλοξενούν κρασιά του Κτήματος βρίσκουμε το ιδιαίτερο VIP Cigar Room. Η υπέροχη, πολυτελής, αρμονικά επιπλωμένη «VIP Cigar» αίθουσα της Οινότριας Γης Κώστα Λαζαρίδη, με το πέτρινο τζάκι υπόσχεται να σας χαρίσει μια ατμοσφαιρική εμπειρία για τους λάτρεις των αποσταγμάτων, του πούρου και του espresso. Υπάρχει κι η επιλογή menu degustation για 6-8 άτομα.

ΑΙΘΟΥΣΑ

Μυσταγωγία

Σε ένα χώρο που η πέτρα κι η τέχνη κυριαρχούν αφεθείτε στη μυσταγωγική της ατμόσφαιρα κι απολαύστε το γεύμα σας στην αίθουσα που επικοινωνεί με τις αίθουσες VIP Cigar και Κίονες, ενώ διαθέτει Φουαγιέ με δερμάτινους καναπέδες.

ΤΟΠΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Εκκλησία

Οι ολοκληρωμένες παροχές του πολυχώρου της Οινότριας Γης περιλαμβάνουν τον ιερό λιθόκτιστο ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης για τέλεση μυστηρίων γάμου και βάπτισης.

Τα μυστήρια τελούνται είτε στο εσωτερικό του ναού χωρητικότητας έως 70 ατόμων, είτε στον εξωτερικό του χώρο.