Οι εσωτερικοί κι εξωτερικοί χώροι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό καταπράσινο περιβάλλον συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την εκδήλωσή σας. Οι επιπλέον χώροι του κήπου και της πισίνας προσφέρουν μια ιδιαίτερη εμπειρία και συμβάλλουν στη δημιουργία μοναδικών στιγμών και αναμνήσεων.

Γάμος

Πραγματοποιείστε το γάμο σας μέσα ή έξω από το λιθόκτιστο ναό μας, χωρητικότητας έως 70 ατόμων, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα. Απολαύστε τα χρώματα της φύσης, τα αρώματα του κρασιού και μοιραστείτε την ιδιαίτερη στιγμή σας με τους αγαπημένους σας.

Βάπτιση

Επιλέξτε να γιορτάσετε την  ονοματοδοσία του παιδιού σας με οικογένεια και φίλους  στον πέτρινο ναό μας και στη συνέχεια αφεθείτε να παίξετε ανέμελα με τους μικρούς σας φίλους στον καταπράσινο κήπο.

DOMAINE COSTA LAZARIDI OINOTRIA GI PARTY

Πάρτυ

Γιορτάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα γενέθλια, την επέτειο ή οποιαδήποτε άλλη ξεχωριστή σας στιγμή χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας το BBQ και πίνοντας ποτά επιλογής ή τα κρασιά του Κτήματος μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο bar.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είπαν για εμάς...

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Catering – Υποστήριξη

Οι έμπειροι συνεργάτες μας βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας, για να συζητήσουν μαζί σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές οργανωμένων και αξιόπιστων catering, που θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας μοναδικές γευστικές απολαύσεις.