Ούζο Ηδωνικό

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Ούζο Ηδωνικό, δεν επιδιώκαμε απλά να προσθέσουμε μια ακόμα ετικέτα σε αυτή την πολύ μεγάλη κατηγορία. Πρόθεσή μας ήταν να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα ούζο υψηλής ποιότητας, με δική του αναγνωρίσιμη ταυτότητα και χαρακτήρα.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

40% Vol.

Κρυστάλλινα διαυγές, που γίνεται γαλακτώδες με την προσθήκη νερού.

Κομψή αρωματική παρουσία, με πρωταγωνιστή τον γλυκάνισο και διακριτικά περάσματα μαστίχας, εσπεριδοειδών, μέντας και μπαχαρικών.

Η κομψότητα αποτελεί και στο στόμα το κύριο χαρακτηριστικό του. Ευγενικό στην πρώτη επαφή, αρμονικό και ισορροπημένο, χωρίς να του λείπει η δύναμη. Ωραίο, πικάντικο τελείωμα.

Δοκιμάστε το σχεδόν με τα πάντα, αρκεί να σερβίρονται σε… μικρά πιατάκια.

Επιλέξαμε την πιο αργή και δαπανηρή διαδικασία παραγωγής, με απόσταξη 100% σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες. Αυτό σημαίνει πως σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως, όταν μόλις το 20% της αλκοόλης αποστάζεται μαζί με τα αρωματικά, στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη η συνολική ποσότητα της αλκοόλης έχει περάσει από τον άμβυκα. Φυσικά, μαζί με ένα προσεκτικά διαλεγμένο μείγμα σπόρων, καρπών και αρωματικών ξύλων, με κυρίαρχο τον μακεδονικό γλυκάνισο.

– Φιάλες των 50, 200, 700 ml., με ανάγλυφο το λογότυπο Ηδωνικό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Τσίπουρο Ηδωνικό με γλυκάνισο

DCL-IDONIKO-tsipouro-anise

ΕΠΟΜΕΝΟ

Methexis Μοσχάτο

LAZARIDIS-METHEXIS-MOSXATO

...

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Κρασιά


  • Αμέθυστος
  • Château Julia
  • DOMAINE COSTA LAZARIDI
  • Οινότρια Γη
  • Oenodea

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Βαλσαμικά


  • Οικογένεια Botanico

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

 Το καλό κρασί κρύβει πάντα και από μία ιστορία.