2023: Η «σοδειά» των 38 μεταλλίων!

Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν αυτή του 2023, καθώς τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη αξιολογήθηκαν και διακρίθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 2023

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος ο οινικός θεσμός της 8ης Δραμοινογνωσίας στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη. Μετά από ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων και δράσεων σε όλα τα σημεία της πόλης, η κορύφωση για τα οινοποιεία ήρθε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου. Πλήθος επισκεπτών επέλεξε να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου, να απολαύσει τις ετικέτες των
Read More

ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2022

  Αναμφισβήτητα ο τρύγος του 2022 έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Οι ατυπικές κλιματολογικές συνθήκες με τις αυξημένες βροχοπτώσεις και τις σημαντικές θερμοκρασιακές διακυμάνσεις δοκίμασαν τις αντοχές ανθρώπων και φυτών. Το ποιοτικό αποτέλεσμα προέκυψε μόνο μετά από στοχευμένες αμπελουργικές επεμβάσεις και δύσκολες οινολογικές αποφάσεις.

«35 μετάλλια για το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη»

Εντυπωσιακά ήταν και φέτος τα αποτελέσματα των κρασιών του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη που συμμετείχαν σε επιλεγμένους, υψηλού κύρους διεθνείς διαγωνισμούς.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της πόλης, μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο απόηχος των εκδηλώσεων ιδιαίτερα θετικός.