ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της πόλης, μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο απόηχος των εκδηλώσεων ιδιαίτερα θετικός.

Μέσα από ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν καθημερινά από τις 20 έως τις 29 Μαΐου στο Κτήμα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο οινοποιείο και τους χώρους του και να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο του κρασιού μέσα από τις γευστικές δοκιμές και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022 ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

Η κορύφωση της 7ης Δραμοινογνωσίας έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Κτήματος το τελευταίο σαββατοκύριακο στις 28 και 29 Μαΐου μέσα από μια πληθώρα εκδηλώσεων. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 28 του μήνα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Masterclass από τον οινογράφο και καθηγητή οινοχοίας Σίμο Γεωργόπουλο με θέμα «Ένα τέλειο ταίριασμα», μέσα από το οποίο ο κόσμος είχε την ευκαιρία να μάθει την ιδανική αρμονία κρασιού, φαγητού, ενώ παράλληλα έγιναν και γευστικές δοκιμές σε ορισμένες από τις  μοναδικές ετικέτες του Κτήματος, ανάμεσα τους και ο εμβληματικός «Αμέθυστος ερυθρός» 3 λίτρων του 1998! Την ίδια μέρα τις εκδηλώσεις του Κτήματος πλαισίωσαν μουσικά οι Rock&Roll ήχοι του συγκροτήματος «Jonny Rumble and the law 4000».

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε με το “4ο Wine Trails” κατά τη διάρκεια του οποίου, μεγάλος αριθμός αθλητών και οινόφιλων είχε την ευκαιρία να διασχίσει το οινοποιείο και τους αμπελώνες του και να θαυμάσει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής υπό την μουσική υπόκρουση συγκροτημάτων που έδιναν το ρυθμό στους δρομείς. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το δεύτερο Masterclass του Σίμου Γεωργόπουλου με θέμα «Κρασί, πώς να το απολαύσουμε καλύτερα» κατά το οποίο οι παρευρισκόμενοι έμαθαν τα μυστικά σερβιρίσματος και μετάγγισης βοηθώντας τους να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστηση που προσφέρει μια ποιοτική φιάλη. Και τα δύο Masterclass των ημερών είχαν φιλανθρωπικό σκοπό αφού το συνολικό ποσό των εσόδων προσφέρθηκε στη μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Make a Wish»Ελλάδος. Ο κύκλος των εκδηλώσεων έκλεισε με το συγκρότημα «Μπλε Μύρτιλα», που ξεσήκωσε τον κόσμο με ρυθμούς κομματιών άλλων δεκαετιών συνοδεία λάτιν χορευτικών ζευγαριών του πολιτιστικού συλλόγου «Kavalatino».

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022 ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022 ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022 ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022 ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

Οι μέρες της Δραμοινογνωσίας ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και το ραντεβού μας ανανεώθηκε με όλους τους λάτρεις του κρασιού, για την επόμενη χρονιά!

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022